Lista localităților înfrățite cu comuna Cornu

1995

Comuna Mûrs-Érigné

Mûrs-Érigné este o comună din Franța, în regiunea Pays de la Loire, departamentul Maine și Loire, în districtul Angers și cantonul Les Ponts-de-Cé.

Populația sa din recensământul din 1999 era de 5.115 locuitori. Comuna face parte din aglomerarea urbană din Angers.


2003

Comuna Castino

Castino (Casto în Piemontese) este o comună italiană de 462 de locuitori din provincia Cuneo din Piemont. În 2011 avea o populație de 503 de locuitori.

Comuna are origini antice, dovadă fiind numeroasele descoperiri găsite, inclusiv trei pietre funerare prețioase, de-a lungul importantei artere a „via magistra Langarum”.

2007

Comuna Cittaducale

Cittaducale este situat în inima Italiei, în provincia Rieti și se prezintă vizitatorului ca un ținut plin de farmec.

Satul se mândrește cu un peisaj deosebit de sugestiv, plin de vederi încântătoare și vegetație luxuriantă.2007

Comuna Valmontone

Valmontone este o comună în Provincia RomaLazio din Italia. În 2011 avea o populație de 15.085 de locuitori. Valmontone este un centru important la câțiva kilometri de Roma. Apropierea sa de capitală și legăturile excelente de transport rutier și feroviar l-au făcut unul dintre cele mai importante orașe din zona de sud a provinciei romane.

 

2013

Comuna Sărata Veche

Sărata Veche este o localitate din nord-vestul Republicii Moldova, reședință de comună, din Raionul Fălești, care se află la o distanță de 10 km de centrul raional Fălești. În prezent în comuna Sărata Veche locuiesc 4496 persoane. Principalele naționalități sunt: moldoveni 92,39%; ucraineni 6,80%; ruși 0,71%; găgăuzi 0,1%. În partea de sud a satului se află iazul Gârla cu o suprafață de 136 ha și o lungime de 5 km.

Sari la conținut